Camping, fiske og jakt

camping-fishing-hunting

Våre myggjagere for turer, camping og jakt

Ved friluftsliv i skogen kan glede fort forvandles til kløende frustrasjon. ThermaCells portable myggjagere er avvisende enheter som er skreddersydde for turer til steder med mye mygg. Du fester bare det lille apparatet i beltet eller utenfor teltet, og så utsondrer det en lukt som myggen ikke liker. Du får fred og ro og kan nyte din favorittaktivitet uten å bli forstyrret! Husk at du må holde deg i ro et minutts tid for at myggjageren skal begynne å virke og gi best effekt. Dette er perfekt når du camper eller sitter ved et fiskeområde.

ThermaCell Backpacker og Campinglampe passer perfekt til camping, turer og telting hvis du vil ha en enkel løsning. ThermaCell mini Halo er perfekt til å ha på bordet og du kan lett ta den med deg når du skal på telttur eller hvis du vil unngå myggen ute på et mindre areal. Virkningsradiusen er ca. 20 m2 og i dette området klarer myggjageren å skape en myggfri sone.

Samtlige av ThermaCells avvisende og portable enheter drives av butangasspatroner og myggmiddelmatter (en patron varer opptil ca. 12 timer).

Beskytt kroppen!

Hvis du vil være helt sikker på å unngå myggen, kan du også komplettere med noen av våre produkter som man påfører direkte på huden. Vi har også  myggmiddel for barn fra 3 år.

Våre myggnett

Under ekstreme forhold eller ved overfølsomhet mot myggstikk kan vi også anbefale å komplettere med myggnett. Ta da en titt på Nano Mosquito Net, Single eller Double, som kan brukes når man er på telttur. Disse myggnettene er ekstremt lette i vekt og har en liten forpakning, og dermed passer de perfekt til å ha med ute i naturen. Vi har også andre typer nett for bruk i dører og vinduer. Ta en titt i kategorien Myggnett for å se hele utvalget av insektforebyggende produkter.

Produkter for camping, fiske og jakt

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.