Insektnett

mosquito-net

Insektnett til dører og vinduer

I myggsesongen er det nærmest umulig å kunne åpne vinduer og dører uten at mengder av mygg, knott og andre insekter kommer inn. En enkel og effektiv måte å unngå dette på, er å ha et insektnett som beskytter dører og vinduer. Insektnettets funksjon er å beskytte mot insekter, men å slippe gjennom luft og lys. Det er herlig å kunne ha vinduene åpne om sommernettene uten å bli rammet av myggstikk, insektbårne sykdommer eller irriterende insekter.

MotFluga Insektnett er enkelt å feste på vinduer og dører. Insektnettet er laget med mikromembran og stenger også ute pollen samt støv- og sotpartikler. Klipp og tilpass nettet til en dør eller et vindu og monter det på det selvheftende borrelåsbåndet som følger med.

MotFluga vindu – 130x150cm

Motfluga dør – 150x220cm

Insektnett og camping

Når du camper i områder med mye mygg og knott, er det viktig å ha god beskyttelse slik at du kan sove trygt uten å bli angrepet av de sykdomsbærende krypene. Og hvis du vil bevege deg fritt på turen, kan det være på sin plass med en mygg- og knotthatt.

SeaToSummit Mosquito Net er et praktisk pyramideformet insektnett som er lett og ta med og ha i teltet eller hengende over sengen. Finnes for både enkelt- og dobbeltseng. Det finnes også i to ulike materialer. Standardmaterialet og dets nano-celle veier mindre, men gir samme effektive beskyttelse.

Populære nettprodukter

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.