Miljøfaktorer

environment

Miljøfakta om våre myggfangere, myggjagere og myggmiddel

Å "utrydde" myggbestanden i omgivelsene dine betyr ikke at dyr eller fugler også stryker med når myggen forsvinner fra tomten. Våre maskiner slipper ikke ut noen miljøskadelige stoffer som kan skade dyr eller fugler.

Mange fugler lever av nettopp insekter og larver. Hvis fuglenes "føde" forsvinner fra det stedet der de vanligvis finner den, sulter de ikke. I stedet flyr de bare til nærmeste plass utenfor det området der myggen/mygglarvene er "utryddet".

De eneste myggmaskinene som indirekte kan påvirke miljøet på en negativ måte, er de som drives av blant annet gass. Når gass forbrennes, frigjøres det karbondioksid som er et av de viktigste lokkestoffene som myggen tiltrekkes av fordi det er det samme stoffet som vi mennesker ånder ut. Men ettersom gass er et fossilt brennstoff, øker mengden karbondioksid på jordens overflate ved forbrenning og dermed påvirkes også drivhuseffekten negativt. Alternativet er å velge "AMT100 med Boosterkit" som også avgir karbondioksid fra helt vanlige kullsyrepatroner, dvs. at miljøpåvirkningen i prinsippet blir pluss minus null. Gasspatronen er den samme som man bruker når man tilsetter kullsyre til vann eller leskedrikker.

Øvrige stoffer/kjemikalier i f.eks. myggmiddel og myggspray er alle godkjente i henhold til svensk lovgivning. Oktanol er et stoff som også brukes i matvareindustrien. Det er rett og slett et aromastoff. Les gjerne mer om hvilke dufter som er godkjente på Dufter og biocider

Populære produkter

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.