Slik unngår du myggen

how-to-avoid-mosquitoes

Øk dine sjanser til å unngå myggen i sommer med en myggdreper!

Den enkleste måten å forebygge myggstikk på, er å unngå steder der myggen finnes. Det kan høres overdrevet logisk ut, men det handler om å tenke rett fra begynnelsen for å redusere risikoen for å få uventet kjedelige besøk på din tomt i sommer. En myggdreper kan hjelpe deg slik at du slipper å tenke på dette, men iblant har man ikke med seg sin myggfanger og da er det bra om du følger disse tipsene fra oss på Myggfri.

Prøv å unngå våtmarker, vassdrag, vann, dammer så langt det går, i det minste i skumringen når insektene er på jakt etter blod. Men tenk på at det er nøyaktig der du vil plassere din myggdreper for å bekjempe myggproblemet.

Hvis du har bestemt deg for å ikke overlate din egen hage eller uteplass til myggen, finnes det en del ting du bør tenke på for å gjøre det rett fra begynnelsen av. Fremfor alt må du se deg om i dine omgivelser og sørge for at det ikke står vann noe sted på tomten ettersom det gjør det lettere for myggen å legge sine egg. Tøm ut alt stående vann (takrenner, fuglebad, gamle krukker, trillebårer, bildekk m.m.).

Myggfris tips: Hold gresset kort, og tomten ren for snar og buskas.

Hvis du skal ut i skogen der det er mye stikkmygg, bør du ta på deg lyse, løstsittende og heldekkende klær (mygg tiltrekkes av mørke farger).

Hvis du vet at du kommer til å oppholde deg på et sted med mye mygg og knott, kan du på forhånd forebygge kløe og hevelser ved å ta vanlig allergimedisin med antihistaminer. Antihistaminene gjør at kroppen din ikke reagerer like sterkt på stikkene. Slike produkter finner du på apoteket.

Vi på Myggfri.nu krysser fingrene for at du ved hjelp av ovenstående råd kan gjøre omgivelsene dine litt mer myggfrie i sommer!

Vil du minske risikoen for å bli stukket? Se under "Produkter" – der finner du alt fra små og store myggfangere, bærbare myggjagere, myggfjernere, myggnett for seng og barnevogn samt myggmiddel for huden.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha kjøpsråd eller hvis du f.eks. selv har et godt tips mot den plagsomme myggen.

Telefonnummer +46 (0)31-788 16 30
kundservice@myggfri.nu 

Populære produkter

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.