Innendørs og innglasset terrasse

indoors-conservatories

Våre myggfangere for innendørsbruk

Med innendørsmaskiner kan du sove godt med vinduet åpent. Våre innendørsmaskiner er svært effektive, og det høres bare en svak viftelyd fra  de maskinene som har vifte . Det eneste du trenger å gjøre er å koble maskinen til en stikkontakt og deretter begynner den å jobbe for deg. Et eksempel på en myggfanger for innendørsbruk er Moel AIT Myggfelle (368-G). Fordelen med AIT er at den fanger store mengder flygende insekter (ikke bare mygg og knott). Den lokker til seg insektene med UV-lys og når de kommer for nær, suges de inn i viften og dør deretter av uttørking. 

Vi har også elektriske maskiner (insektene dør av elektrisitet) som Moel APT White Light og Moel AZP Myggzapper. Moel APT White Light er laget for bruk på soverommet eller i campingvognen/bobilen. AZP Myggzapper passer utmerket i kjøkkenmiljøer som har en tendens til å tiltrekke seg store mengder insekter. Den kan også brukes som "stopper" ved terrassedøren på utsiden (den forhindrer da at myggen flyr inn i huset). Moel APT White Light og Moel AZP Myggzapper lokker til seg insektene med UV-lys og varme, og når myggen kommer inn i maskinene, blir den "stekt".

Våre myggnett

Under ekstreme forhold eller ved overfølsomhet mot myggstikk kan vi også anbefale å komplettere med myggnett. Vil du ha et myggnett for en enkelt- eller dobbeltseng for å unngå å bli angrepet av mygg og knott? Vil du ha et myggnett for barnevogn eller tvillingvogn? Ta en titt i kategorien Myggnett for å se hele utvalget av insektforebyggende produkter.

Produkter for bruk inne og på innglasset terrasse

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.