Kommune - Offentlig sektor

kindergartens-schools

Beskytt dine barn og besøkende mot myggen

Barnehage og skole

Det er vel ikke noe som slår følelsen av å kunne bevege seg fritt og leke med sine venner utendørs? Frisk luft og bevegelsesfrihet i naturen er en viktig del av livet for barn som går i barnehagen eller på skolen. Mygg og knott er et økende problem i Norge i dag. Konsekvensen blir at det i visse tilfeller blir uutholdelig for mange barn og ungdommer å oppholde seg utendørs når ekstreme forhold råder. Enkelte er også sensitive mot mygg og knott, noe som gjør det besværlig i det hele tatt å være utendørs i sommerperioden. Ved å sette ut myggfeller bidrar man til å minske bestanden rundt skolen eller området der barna oppholder seg.

I dag finnes det en genial løsning på dette problemet som virkelig fungerer. Trikset er å sette ut en eller flere knott- eller myggfeller i området rundt barnehagen eller skolen. I praksis finnes det egentlig ingen begrensning for hvor stort område du kan "utrydde" mygg i. Det handler bare om å planlegge litt og se på de forutsetningene som råder der barnehagen eller skolen ligger.

Parkområder og lekeplasser

Vi vil vel alle slippe myggen når vi går tur i parken eller er på lekeplassen med barna? Ja, absolutt! Men faktum er at mange steder rundt om i Norge lider av det økende problemet med ekstreme mygg- og knottbestander. I stadig større grad får det den negative konsekvensen at det hemmer alt fra uteliv til turistnæring.

Ved å sette ut effektive myggfeller kan man lykkes med å "utrydde" mygg og knott på og rundt barnehager, skoler, parker og lignende offentlige miljøer.

Myggprodukter for kommune, offentlige miljøer og offentlig sektor

For å fremstå som et ekte bytte simulerer maskinene også menneskets hudtemperatur. Når myggen har kommet frem til de oppvarmede myggfellene som finnes ute, leter de etter en egnet plass å lande. Deretter, avhengig av hvilket apparat myggen har kommet til, suges de enten inn (og dør av uttørking) eller så setter de seg fast på et slags limpapir på utsiden av myggfangeren (Predator Dynamic eller SkeeterVac 35 med Rapid Action Sticky Paper).

Mange ganger klarer myggen å ta seg inn i lokalene via vinduer eller dører. Dette problemet kan man løse ved hjelp av våre dør- og vindusnett. Deretter er det enda mer effektivt å fange dem ved hjelp av innendørs myggfeller som fanger og tørker ut myggen, knotten og andre typer flygende insekter.

Produkter til kommune og offentlig sektor

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.