Kontakt oss

Myggfri.no (3wShop AB)

Tlf.: +46 31-788 16 30
E-post: kundesupport@myggfri.no
Åpningstider: mandag-fredag, 07:30-18:00

Adresse
3wShop AB
Fashion House
Göteborgsvägen 89
SE-431 30 Mölndal
Sverige

VAT-nr.: SE556782640801

Om Myggfri

Myggfri.no er markedets spesialistbutikk innen forebyggende mygg- og knottprodukter. Produktene våre fungerer ulikt avhengig av behov, men alle har en fellesnevner – å skape et myggfritt miljø rundt deg, tomten din eller inne i huset ditt. Alle artikler i vårt sortiment er testet i flere år, og alle kjemiske stoffer er testet og godkjent i henhold til svensk og europeisk (EU) standard/lovgivning.

Spesialister som elsker myggkunnskap

Å finne det optimale stedet for myggfellen er litt som å fiske. Det er viktig å ha litt tålmodighet og f.eks. prøve å flytte myggfangeren en eller et par ganger for å finne det stedet som amerikanerne kaller "the sweet spot", dvs. den optimale plasseringen.

Hvis du gjør som angitt i manualen og følger instruksjonene under «Riktig plassering av myggfeller» på nettstedet vårt, vil du sannsynligvis finne dette stedet ganske raskt.

Hvis du etter en uke eller to føler at du har prøvd de fleste triks uten å ha funnet den optimale plasseringen for myggfellen, kan du få hjelp av våre erfarne myggfelleeksperter. De kan veilede deg på telefon og sjekke om du har tenkt rett. I dag kan vi også bruke et satellittbilde av det området eller den tomten der du prøver å bekjempe myggen. Ved hjelp av dette bildet og med litt bistand fra deg kan ekspertene våre hjelpe deg med å finne den ultimate plasseringen.

Merk: Kundeservice er bare på engelsk eller svensk.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.